Презентація книги Кора Рооса

2016-11-07

/Files/images/golandets/seQS8BFj3wA.jpg
7 листопада 2016 р. в Центральній бібліотеці для дорослих відбулася презентація книги Кора Рооса "Народжені страждати". Автор приїхав з Нідерландів, вперше відвідав наше місто, з присутніми спілкувався з допомогою перекладача.
Книга розповідає про трагічну долю єврейського народу 1941 - 1944 рр., періоду страшних випробувань в гетто і концтаборах, який пізніше увійшов в історію під назвою Голокост. Це був злочин людства вчинений німецькими окупантами та їх союзниками на території Європи та України зокрема.
Ця книга - живе свідоцтво тих, хто вижив під час трагедії.
На презентації книги були присутні працівники Уманської централізованої системи бібліотек , студенти філологічного факультету педагогічного університету, гуманітарно-педагогічного коледжу, учні шкіл та жителі міста.
Кор Роос подарував бібліотеці та гостям книги, директор УЦСБ Чупряк Л. А. подякувала письменнику за його велику працю і подарувала книгу про Умань.
Від імені колективу ЦСБ також хочемо подякувати всім організаторам зустрічі, зокрема начальнику відділу культури Гейко Т. М., лабораторії "Історичне краєзнавство Уманщини" на чолі з доктором історичних наук, професором Кузнець Т. В., директору гуманітарно-педагогічного коледжу Чепці О.В., та іншим./Files/images/golandets/c-T9MDrFZsQ.jpg/Files/images/golandets/DSCN2983.JPG/Files/images/golandets/qI6amUEQI2A.jpg/Files/images/golandets/uKXGhCCcms4.jpg/Files/images/golandets/-GCt1YJiqa8.jpg
Кiлькiсть переглядiв: 436