• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар «Сучасні інформаційні системи для українських користувачів з вадами зору»

Семінар «Сучасні інформаційні системи для українських користувачів з вадами зору»

2015-07-01

/Files/images/novini_2015/IMG_3921.jpg

1 липня працівники Уманської міської ЦСБ відвідали семінар в рамках міжнародного шведсько-українського проекту " Сучасні інформаційні системи для українських користувачів з вадами зору" , який покликаний створити Першу українську DAISY - бібліотеку для користувачів з глибоким ураження органів зору.

Мета міжнародного проекту - адаптація підручників та літератури для незрячих учнів і студентів, яка дозволить оперативно компенсувати критичний брак рельєфно-крапкових книг для інвалідів по зору шляхом використання альтернативного формату. На семінарі були представлені унікальні напрацювання в ділянці освіти та культури, технічні засоби, моделі облаштування робочого місця. Семінар проводили представники Ресурсного центру освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами Національно університету "Львівська політехніка" : Оксана Потимко, Петро Хімка, Олена Іщенко, Галина Ліщинська.

/Files/images/novini_2015/IMG_3919.jpg/Files/images/novini_2015/IMG_3920.jpg/Files/images/novini_2015/IMG_3922.jpg/Files/images/novini_2015/IMG_3924.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 323