• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Завершення навчання в рамках проекту «Твори культуру: бібліотечні інноваційні послуги»

Завершення навчання в рамках проекту «Твори культуру: бібліотечні інноваційні послуги»

2020-07-29

/Files/images/1tvori_kulturu/235r (2).jpg

Ось і завершився другий цикл навчання в рамках проекту «Твори культуру: бібліотечні інноваційні послуги», що підтримує Європейський Союз за програмою Дім Європи.

Професійно та змістовно тренери висвітлили питання :

1. «Як бібліотека сприяє розвитку ККІ на локальному рівні» ( Ірина Шевченко – директорка Центру неперервної культурно-мистецької освіти Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, професорка кафедри культурології та інформаційних комунікацій, кандидат педагогічних наук, доцентка )

2. «Маркетинг послуг – промоція послуги, підтримка послуги» (Вікторія Данелян – незалежна кураторка мистецьких проектів, консультант з менеджменту мистецтва та культури, психоаналітикиня, тренерка, коуч)

3. «Партнерство та фандрейзинг»( Вікторія Данелян – незалежна кураторка мистецьких проектів, консультант з менеджменту мистецтва та культури, психоаналітикиня, тренерка, коуч)

/Files/images/1tvori_kulturu/2541258 (2).jpg

4.«Бібліотека як об’єкт для інвестицій» (Ярослава Сошинська - кандидат історичних наук, доцент КПІ ім. І.Сікорського, виконавча директорка ВГО Українська бібліотечна асоціація)

/Files/images/1tvori_kulturu/йц12345.jpg

Людмила Лагута (головна бібліотекарка науково-методичного відділу Національної бібліотеки України ім. Ярослава Мудрого) наголосила про нормативно-правову базу під час впровадження платних послуг бібліотеки , надала рекомендації та відповіла на актуальні питання.

Ярослава Сошинська та Оксана Бояринова – куратори проекту – надали безцінні поради та консультації з приводу подальших кроків для запуску послуги та плану впровадження.

Під час майстер-класу «Онлайн-інструменти для графічного дизайну, промоції бібліотеки та її послуг» від Оксани Бояринової бібліотечні фахівці отримали практичні знання , які обов’язково будуть використовуватися в роботі книгозбірень.

/Files/images/1tvori_kulturu/йц11.jpg

В рамках презентації прототипів відбувся обмін досвідом між колегами.

Дякуємо організаторам!

Кiлькiсть переглядiв: 239