Бібліотека-філія №2

Історія бібліотеки-філії №2 розпочалася в 1967 році. На території житлового масиву ШЕД-890 за адресою: вул. Магістральна будинок 11 була відкрита книгозбірня.

/Files/images/bf2/Історична хвилина Велична і трагічна історія(до Дня пам\'яті та примирення) БФ2.jpg

Першим завідувачем бібліотеки був призначений Панасенко Борис Петрович(12.06.1924 - 12.04.1997). Та не тільки в приміщенні бібліотеки читачі мали змогу познайомитися з цікавими книгами, заклад мав пункт видачі літератури при клубі «Софіївська слобідка» ( завідувач Мешковський А. К.). Понад 30 років очолювала бібліотеку Новіцька Олена Іванівна. В бібліотеці працювали в різні роки Гушля Олена Павлівна, Шкварун Галина Іванівна, Рижій Катерина Іванівна , Заїчко Світлана Василівна, Довгань Лідія Іванівна, Нечеснюк Оксана Олегівна, Галда Тетяна Іванівна та ін.

На даний час радо зустрічають своїх і дорослих і маленьких користувачів завідувачка Гладка Світлана Леонідівна та бібліотекар Нактініс Ірина Борисівна.

/Files/images/bf2/IMG_0129.JPG

Розташована бібліотека-філія № 2 в віддаленому, але густозаселеному, мікрорайоні. Поряд з бібліотекою знаходяться: новий житловий масив , Уманська районна лікарня, Уманська ДЕД, Дослідна станція тютюнництва, ДНЗ №21. Бібліотека в рік обслуговує 2279 користувачів. До їх послуг універсальний книжковий фонд - 13781 примірників.

/Files/images/bf2/IMG_0012.JPG

При бібліотеці з 1994 року для любителів саморобок із паперу працює клуб за інтересами «Умілі руки» де юні читачі вчаться вишивати, ліпити, займаються лозоплетінням. Постійно вироби умільців експонуються на виставках з бібліотеці.

З 2012 року бібліотека має власний Пункт доступу до мережі Інтернет «Бібліоміст».

/Files/images/bf2/rerer.jpg

Завітайте до нашої бібліотеки!

Ми працюємо:
з 9.00 до 18.00
Вихідні дні - неділя,
понеділок

Кiлькiсть переглядiв: 1093